TENZIJE PRED SKUPŠTINU FSS! Danas se bira predsednik, ali da li će biti izabran?

Autor: Republika

Sport

31.10.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa početkom u 14.00 časova u Sportskom centru u Staroj Pazovi trebalo bi da počne izborna Skupština FSS.

TENZIJE PRED SKUPŠTINU FSS! Danas se bira predsednik, ali da li će biti izabran?

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

Danas bi trebalo da bude izabran predsednik Fudbalskog saveza Srbije, kandidat je Nenad Bjeković.

Izborna Skupština zakazana je za 14 časova, a od ranog jutra je napeta situacija u srpskoj kući fudbala. Prema pisanju pojedinih medija, moguće je da dođe do odlaganja jer neće biti dovoljan broj delegata na Skupštini. 

Za kvorum su potrebna 43 delegata, a prema nezvaničnim informacijama, delegati Istogčnoog i Zapadnog regiona su odustali od dolaska na Skupštinu.

Od ranije je poznato da se Crvena zvezda protivi izboru Bjekovića, a na dan izbora crveno-beli su još jednom poručili da je Savez kriv što je Zvezda izopštena iz rada FSS.

- Hteli ste nemir, imaćete nemir. Punih 8 godina dižemo naš klub iz pepela u koji je sistemski bačen. Nećemo dozvoliti nikome ni da pomisli da može ponovo na sličan način da se ophodi prema najvećem brendu Srbije, prema klubu iza koga stoji 2/3 naše zemlje - poručili su crveno-beli.

Navijači crveno-belih najavili su proteste ukoliko legenda Partizana postane prvi čovek Saveza.

- Ukoliko Bjeković bude izabran za predsednika Fudbalskog saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste. Za početak jednom velikom protestnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta - navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading