Do kraja karijere u crno-belom: STOJKOVIĆ POTPISAO ČETVOROGODIŠNJI UGOVOR!

Autor:

Sport

23.01.2018

09:58 >> 10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković definitivno se obavezao na vernost crno-belom dresu do kraja karijere. On je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom i tako razrešio sve dileme povodom njegovog statusa u klubu.

RepublikaFoto: partizan.rs
Uprava Partizana obavila veliki posao

Brinuli su se navijači Partizana čitave zime da li će prvi čuvar mreže Vladimir Stojković ostati u klubu, ili ne, ali sada mogu da odahnu!

Stojković (34) parafirao je novi ugovor na još četiri godine sa klubom iz Humske, čime je stavljena tačka na nagađanja medija gde će iskusni čuvar mreže nastaviti karijeru.

Uoči kraja jesenjeg dela sezone popularni Stojke je izjavio da možda napusti Humsku ove zime, ali je ipak odlučio da ne menja sredinu. On se prošlog leta vratio u crno-belo jato iz engleskog Notingem Foresta na pozajmicu, ali je uprava rešila da otkupi njegov ugovor i zadrži ga sa ekipom na duže staze.

- Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom - kaže Vladimir Stojković nekoliko minuta nakon što je stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovor!  - Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske(golmanske) godine mogu da pružim Partizanu! Zajedno smo započeli mnogo toga,već ispisali stranice istorije,a siguran sam da će novi 'listovi' sa uspesima Partizana tek biti popunjeni! Idemo u Evropu,branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju - izjavio je Stojković po potpisivanju novog ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading