Jedan poziv menja sve: KONTE UBEDIO ROMINOG NAPADAČA DA PREĐE U ČELSI!

Autor:

Sport

23.01.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji iz Italije javljaju da je postignut dogovor po kom će dvojac Rome Edin Džeko i Emerson Palmijeri u narednim danima preći u Čelsi za 50 miliona evra, uz bonuse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džeko je bio strelac na "Stamford bridžu" ove sezone

Dugo su se lomila koplja, Džeko se navodno kolebao, pošto bi u slučaju prelaska na "Stamford Bridž" bio onemogućen da nastupa za "Plavce" u Ligi šampiona u nastavku sezone. On je sa Romom igrao u najjačem klupskom evropskom takmičenju ove jeseni, pa tako više nema pravo da sa drugim timom igra u LŠ.

Međutim, i ova dilema je uspešno razrešena, čemu je kumovao menadžer Čelsija Antonio Konte, kome je jedan telefonski razgovor sa Džekom bio dovoljan da natera sjajnog napadača da se predomisli i prihvati poziv iz Londonda.

- Dolazim u London - kratko se oglasio Džeko u medijima povodom čitave priče.

Biće to Džekov povratak u Premijer ligu nakon dve sezone (igrao je za Mančester siti), a malo ko je verovao da će se dogoditi u sred sezone u kojoj Romu čeka osmina finala Lige šampiona (rival je Šahtjor), te velika borba u Seriji A za plasman u elitno evropsko takmičenje.

Finansije su, ipak, nametnule situaciju, jer je Roma prinuđena da prodaje kako bi do leta sanirala minus od 60 miliona evra, a baš to je cifra koju bi trebalo da dobije za transfer Džeka i Palmijerija.

Što se tiče Palmijerija, on se tek oporavio od povrede ligamenata kolena, ali ionako nije u prvom planu kod trenera kluba sa "Olimpika" Euzebija di Frančeska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading