TELEVISA PRESENTA: Ivanović, Partizan i Spartak

Autor:

Sport

23.01.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler prvog dela sezone u Super ligi Đorđe Ivanović i definitivno će obući dres srpskog šampiona Partizana, ali je na putu do potpisa sa crno-belima stajalo mnoštvo prepreka, kakve se ne viđaju ni u španskim, ili turskim serijama.

RepublikaFoto: e-stock/MN Press
Ivanović (desno) konačno će biti promovisan u Partizanu

U igri za potpis Ivanovića iz Spartaka pored Partizana bili su još Cirih i Legija iz Varšave, dok se Zvezda ranije povukla kada je igrač najavio da bi u Srbiji mogao da igra još samo za Partizan.

Nisu crno-beli dostavili najbolju ponudu u Suboticu, ali je na kraju verovatno bila ključna želja fudbalera da pređe u redove Partizana, pošto je predsednik Subotičana Dragan Simović u nekoliko navrata izjavio da neće popustiti Partizanu i dati igraču dozvolu da ode u Beograd.

Ipak, dugo je trebalo upravama dva kluba da dođu do dogovora, a na kraju je sve postalo čak i dramatično, što je Ivanović otkrio u izjavi za današnji ''Sportski žurnal''.

- Iz dana u dan iščekivanje, razgovori, pregovori...i u poslednji čas, kada sam već ušao u autobus sa ekipom da pođemo na aerodrom, poziv da je konačno postignut dogovor dva kluba oko mog transfera. Sada mogu da odahnem i da se skoncentrišem na obaveze koje me čekaju - otkrio je Ivanović za "Žurnal".

On će tokom dana biti i zvanično promovisan, ugovor sa Partizanom je na četiri godine, a Spartak će na ime obeštećenja zaraditi 400.000 evra plus 20 posto od sledeće prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading