SUZE u DOMU Lionela Mesija! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodiće vas u srce!

SUZE u DOMU Lionela Mesija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

‚Napadač PSŽ-a Lionel Mesi

Argentinski novinar se rasplakao posle intervjua sa Lionelom Mesijem, zvezdom svetskog fudbala i vođom "Gaučosa" na predstojećem Mundijala u Kataru.

Pablo Hiral nije mogao da zadrži suze po završetku razgovora sa superstarom Pari Sen Žermena. Kada su završili priču o dugoj i uspešnoj karijeri omalenog Argentinca, usledio je veoma dirljiv momenat i nešto što će i jedan i drugi sigurno dugo pamtiti:

- Hvala ti za sve, želim ti da budeš veoma srećan i da ti ide u životu kako treba, zaslužio si- izgovorio je Hiral i onda su mu oči bile pune suza.

- Ja sam klinac koji je iz malog grada, celog života sam sanjao ovo, ali nikada nisam mislio da ću imati priliku da budem ovde pored tebe. Zahvalan sam ti iz sveg srca za ovo- izgovorio je novinar u suzama.

Mesi je nakon toga rekao:

- I ja sam emotivan kada vidim reakcije ljudi širom sveta koji su bili uz mene, koji su pokazali divljenje, podršku, ljdue koje sam upoznao na razne načine, preko ovakvih intervjua i slično. Veoma sam zahvalan zbog ovakvih stvari kroz karijeru- istakao je Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading