Predsednik Spartaka ne popušta: PARTIZAN NEĆE DOBITI IVANOVIĆA ISPOD CENE!

Autor:

Sport

21.01.2018

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek subotičkog Spartaka Dragan Simović izjavio je za "Informer" da ne postoji ni promil šansi da Đorđe Ivanović pojača Partizan, ukoliko crno-beli ne pojačaju ponudu od 300.000 evra, koliko je do sada nuđeno.

RepublikaFoto: Starsport
Ivanović i dalje između Poljske i Partizana

- Sad da imam ponudu od 390.000 evra i 20 odsto, ne bih ga prodao! Partizan je miljama daleko od Ivanovića. Oni nude 300.000 evra i 10 odsto. Legija nudi 350.000 evra i 15 odsto. Ne može! Ne damo! Zna se koliko igrač vredi. Ima nekolko ponuda za njega. Prihvatićemo isključivo onu koja nas zadovolji ili neće ni ići - rekao je za "Informer" Dragan Simović.

Rekao je i da razume Ivanovića i njegovu želju da pređe u Partizan, ali i da klub mora da gleda profit.

- Možemo da imamo razumevanja za njegove želje ako je reč o nekim malim razlikama u parama, ali uveravam vas da ni on sam nije gadljiv na novac! On malo jeste, a malo i nije rekao da hoće samo u Partizan. Ljudi misle da mogu da nam ga uzmu medijskim pritiscima i marketingom. To ne ide tako. Nemamo mi prostora da nekom poklanjamo igrača - izričit je Simović.

Na poslednjoj kontrolnoj utakmici Subotičana, Ivanović nije bio u protokolu, a kao razlog njegove pauze Simović navodi da je propustio meč samo iz predostrožnosti.

- Ivanović u subotu nije igrao iz predostrožnosti, jer nećemo da rizikujemo da se povredi protiv slabijeg protivnika, ako mu je već transfer blizu. Nije igrao ni Radovanović, koji je otišao u toku dana u Vojvodinu. Osim ako se nešto ne desi danas u toku dana, Ivanović će putovati sa ekipom u Antaliju. On je igrač Spartaka, ima ugovor još godinu i po i ništa mu ne fali ovde - poručio je Dragan Simović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading