(VIDEO) ZVEZDA SE U NEDELJU VRAĆA U BEOGRAD: Crveno-beli odradili poslednji trening na Kipru

Autor:

Sport

20.01.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su u subotu poslednji trening na Kipru.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Zvezde na pripremama na Kipru

Fudbaleri Zvezde su imali slobodno prepodne, a popodne su u Pafosu odradili poslednji trening u prvoj fazi priprema za nastavak sezone.

Fudbaleri crveno-belih su, podeljeni u dve ekipe, odigrali utakmicu na dva gola. Snage su odmerili "zeleni" sa "belima". Pobedu je odnela ekipa "belih" rezultatom 4:2. Dva pogotka, prvi i poslednji na meču, postigao je za ekipu "belih" Aleksandar Pešić. U njegovom timu precizni su bili još Srnić i Jovičić. Za ekipu u zelenim markerima golove su dali Gobeljić i Krstičić.

- Stručni štab, kao i igrači, prezadovoljni su uslovima koje su imali tokom boravka u Pafosu. Sve zadatke koje je tim Vladana Milojevića postavio pred igrače oni su ispunili i potpuno su spremni za nastavak rada u Beogradu - navodi se u saopštenju Zvezde.

Ekspedicija Zvezde će u nedelju ujutro krenuti za Beograd. Crveno-beli će trenirati u Beogradu do polaska za Antaliju, koji je planiran za 26. januar.

Zvezda će 13. februara na svom terenu igrati sa ekipom CSKA u prvom kolu 1/16 finala Lige Evropa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading