KALUĐERICI PEHAR U KUPU: Pred mladićima iz Vinče svetla budućnost! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.10.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po lepom i sunčanom vremenu na stadionu Dunavca u Grockoj odigrano je finale kupa opštine.

KALUĐERICI PEHAR U KUPU: Pred mladićima iz Vinče svetla budućnost! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kaluđerica

Pred oko 100 gledalaca Vinča i Kaluđerica su odigrali zanimljiv meč koji je kraju pripao Kaluđerici rezultatom 4:1.

Republika

Mlada ekipe Vinče je meč krenula dosta stegnuto što su nominalni gosti iskoristili. Igrao se 20. minut kada je Stojković doveo svoj tim u vođstvo od 1:0.

Od tog trenutka domaćima kao da su skinuti okovi sa nogu. Goloboradi igrači Vinče se pojavljuju bukvalno na svakom metru terena u Grockoj što sprečava igru Kaluđerice. Do poluvremena ipak nije bilo promene rezultata.

Drugih 45 minuta meča bolje otvara nominalni domaćin što je dovelo do prvog njihovog gola. Nesporazum između Erakovića i golmana Vračara najbolje korist igrač Vinče i poravnava rezultat na 1:1. Igrači Kaluđerice posle primljenog gola kreću dosta odlučnije ka golu Opačića. Posle nekih desetak minuta od primljenog gola stiže novi gol na meču.

Ovoga puta u mreži Vinče. Stojković je bio strelac za vraćanje vođstva svom timu. U prvom sledećem napadu igrač domaćih ruši Zdravkovića u kaznenom prostoru i glavni sudija Filip Marković pokazuje na belu tačku. Precizan sa kreča bio je Alen Musa za dupliranje prednosti Kaluđerice.

Do kraja meča gosti postižu i četvrti gol i time rešavaju meč u svoju korist. Posle više od 20 godina Kaluđerica osvaja kup Grocke!

Treba pohvaliti mladu i veoma perspektivnu ekipu Vinče koju sa klupe vodi Rade Grahovac. Obe ekipe već za četiri dana igraju svoje ligaške mečeve. Kaluđerica dočekuje Hajduk, dok Vinča igra protiv ekipe Kovačevac na svom terenu.

Vinča: Opačić, Krcunović, Stanković, Stojiljković, Stojčić, Marinković, Jolić, Jovanović, Rakić, Dimković, Đorđević.

Kaluđerica: Stoiljković, Krivokapić, Musa, Jovanović, Eraković, Stefanović, Zdravković, Janković, Stojković, Anakijev, Radibratović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading