CRNO-BELI U PROBLEMU: Muke za Petrića - povreda igrača koji je bio standardan u Evropi ove sezone!

Autor:

Sport

05.10.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko će to uticati na igru Partizana?

CRNO-BELI U PROBLEMU: Muke za Petrića - povreda igrača koji je bio standardan u Evropi ove sezone!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana gostovaće u četvrtak od 21 čas Kelnu u trećem kolu grupne faze Lige konferencija.

Crno-beli su prva dva meča odigrali nerešeno (protiv Slovackog 3:3 i Nice 1:1), dok Keln ima jednu pobedu (Slovacko 4:2) i jedan remi (Nica 1:1).

Šef struke Partizana, Gordan Petrić, imaće problema u sastavljanju tima za susret u Nemačkoj. Još ranije je poznato da Kristijan Belić neće igrati jer odrađuje drugi meč suspenzije zbog crvenog kartona koji je zaradio protiv Slovackog, a sada se na listi povređenih našao Ljubomir Fejsa.

Iskusni defanzivni vezni ostao je u Beogradu i nije otputovao sa ekipom zbog povrede koja mu se desila na poslednjem ligaškom meču protiv Vojvodine. Ovo može da predstavlja problem za Partizan jer je Fejsa ove sezone standardan u Evropi i na terenu se nije našao jedino protiv ekipe Slovacko. Na ostalim mečevima igrao je po 90 minuta.

Republika

Foto: Starsport

Ljubomir Fejsa

 

Imajući to u vidu, izvesno je da će tandem centralnih veznih Partizana biti Hamidu Traore i Patrik Andrade.

Ono što može da raduje Petrića je oporavak Andrije Pavlovića koji bi konačno mogao da upiše evropski debi. Podsetimo, pojačanje Partizana prvu utakmicu u crno-belom dresu odigralo je za vikend protiv Vojvodine.

Partizan će u Kelnu predstavljati sledeći igrači:

Golmani: Aleksandar Popović, Milan Lukač, Nemanja Stevanović;

Defanzivci: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Igor Vujačić, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović;

Vezisti: Hamidu Traore, Patrik Andrade, Danilo Pantić, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Nemanja Jović, Fuseni Dijabate, Kvinsi Menig, Bibars Natho;

Napadači: Rikardo Gomeš, Andrija Pavlović i Samed Baždar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading