PETARDA BAJERNA U LIGI ŠAMPIONA: Bavarska mašina za sat vremena SAMLELA Čehe! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivani razvoj situacije u Minhenu.

PETARDA BAJERNA U LIGI ŠAMPIONA: Bavarska mašina za sat vremena SAMLELA Čehe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri minhenskog Bajerna deklasirali su Viktoriju Plzen u 3. kolu grupne faze Lige šampiona, dok je Marsej upisao ubedljivu pobedu nad lisabonskim Sportingom - 4:1 (3:1).

Pogotke za francuskog velikana dali su Sančez, Harit, Balerdi i Mbemba, a domaćinu je posao olakšao Adan koji je u 23. minutu zaradio crveni karton zbog igranja rukom van kaznenog prostora. Sporting je poveo preko Trinkaa, ali sa desetoricom nije uspeo da izbegne poraz.

Bavarci su na "Alijanc areni" lako izašli na kraj sa Česima, koje su ispratili sa pet komada u mreži - 5:0 (3:0).

 

 

Već nakon polovine prvog dela igre na semaforu je bilo ubedljivih 3:0. Redom su pogađali Sane, Gnabri i Mane, a potom je u 36. minutu, posle konsultovana VAR tehnologije, poništen gol Musijale zbog ofsajda.

Drugo poluvreme donelo je sličan scenario. Sane je dao svoj drugi pogodak, a potom je precizan bio i Čupo-Moting.

Revanš meč u Češkoj igraće se naredne nedelje, a minhenski gigant u međuvremenu igra derbi Bundeslige na "Vestfalenu" protiv Borusije Dortmund.

Bavarci su zadržali maksimalan učinak nakon tri odigrane runde, dok je češki predstavnik bez osvojenog boda. U sklopu grupe C, na "Meaci", od 21 čas na programu je okršaj Intera i Barselone, a dešavanja sa mečeva elitnog takmičenja možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading