DRAGOVIĆ OTKUCAO PARTIZAN NEMCIMA: Miljenik Delija prognozirao rezultat meča Keln - Partizan, pa im OTKRIO mane crno-belih!

Autor:

Sport

04.10.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragović jasan - Partizan gubi u Nemačkoj.

DRAGOVIĆ OTKUCAO PARTIZAN NEMCIMA: Miljenik Delija prognozirao rezultat meča Keln - Partizan, pa im OTKRIO mane crno-belih!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović govorio je za nemačke medije o prednostima i manama Partizana. Austrijanac je najavio duel nemačkog predstavnika i crno-belih u okviru grupne faze Lige konferencija, a prognozirao je da će "Jarčevi" trijumfovati rezultatom 2:0.

Biće 2:0 za Keln - izjavio je Dragović, a potom je dodao:

Keln je očigledan favorit. Ako se sve bude odvijalo prema planu, Keln i Nica će proći grupu, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji, zbog čega, ipak, valja biti oprezan u prognozama.

Republika

Foto: Starsport

Partizan gubi u Nemačkoj - Aleksandar Dragović

Defanzivac crveno-belih jasno je oslikao kvalitete aktuelnog vicešampiona Srbije.

- Snaga i veliki plus tog tima je ofanziva. Rikardo Gomeš je uvek opasan po gol, Bibars Natho, uprkos činjenici da ima 34 godine, i dalje briljantan fudbaler, ali prema mojoj oceni najveća opasnost po Keln biće po desnom krilu, gde dejstvuje Fuseni Dijabate. Bili smo saigrači u Lesteru, poseduje Dijabate veliki kvalitet - zaključio je bivši as Bajera iz Leverkuzena.

Keln će ugostiti Partizan u četvrtak od 21 čas, Bundesligaš je lider grupe sa četiri boda, dok je Partizan sakupio dva, nakon prve dve runde najmlađeg evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sale Mladenovic

07.10.2022 13:15

BEEEEEEEEEE !!!! Neznalico, glup si koliko si težak.