Kostarikanci izabrali rivala na pripremama: ONI ĆE DA "GLUME" SRBE I ŠVAJCARCE!

Autor:

Sport

20.01.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Kostarike odabrala je rivala za prijateljski susret pred početak Mundijala. Direktor tamošnjeg fudbalskog saveza Dijego Brenes rekao da su tražili rivala koji stilom igre podseća na našu selekciju. I izbor je bio veoma čudan, pošto selekcija o kojoj je reč poznata po drugačijoj fudbalskoj filozofiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kostarikanci već prave plan priprema za SP u Rusiji

Fudbalska reprezentacija Kostarike izabrala je selekciju Škotske da im ''glumi'' Švajcarsku i Srbiju tokom martovskih prijateljskih mečeva.

- Iako se Škotska nije kvalifikovala za Mundijal, izabrali smo tu selekciju jer gaje sličan fudbal kao Srbija i Švajcarska - rekao je Dijego Brenes, direktor Saveza.

Nismo sigurno šta je to toliko podsetilo Brenesa u igri Škota na stil koji neguje naša selekcija, ali verovatno im ovo neće biti od prevelike koristi. Pored selekcije Kostarike i Srbije u grupi E na Mundijalu našli su se još Brazil i Švajcarska.

Naša reprezentacija će prvi meč na SP u Rusiji odigrati upravo protiv Kostarike 17. juna u Samari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading