SITI JE ŠERIF MANČESTERA: Haland i Foden het-trikovima uništili Junajted na "Etihadu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija deklasirali su ekipu svog najvećeg rivala, ubedljivom pobedom od 6:3 u gradskom derbiju Mančestera.

SITI JE ŠERIF MANČESTERA: Haland i Foden het-trikovima uništili Junajted na "Etihadu"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Haland slavi jedan od golova Junajtedu

Ni "d" od derbija Mančestera na "Etihadu"! Mančester siti je deklasirao Junajted u prvih 45 minuta igre, a izabranici menadžera Pepa Gvardiole na veliki odmor otišli su sa neverovatnih 4:0. Po dva gola postigli su Fil Foden i Erling Haland, a po viđenom na terenu i stvorenim šansama, prednost je mogla biti i ubedljivija.

Junajted je preko Entonija smanjio, početkom drugog poluvremena, ali Siti brzo dodaje gas i postiže još dva pogotka. Postigli su ih Haland i Foden, čime su obojica kompletirali het-trik na današnjoj utakmici. Sve što su "Crveni đavoli" uspeli da učine do kraja jeste da preko Marsijala, koji je postigao dva pogotka, smanje rezultat i delimično ublaže katastrofu.

Navijači velikana sa "Old Traforda", bar većina njih, odlučila je da ode sa stadiona još pre završetka prvog poluvremena, što je izuzetno neuobičajena scena za engleski fudbal.

Ovom pobedom, ekipa Sitija je nastavila da prati Arsenal na tabeli, a razlika je sada samo jedan bod u korist ekipe iz Londona. Junajted je porazom ostao na šestoj poziciji na tabeli, sa 12 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading