NESVAKIDAŠNJA STATISTIKA: Sadio Mane je NAJMALEROZNIJI fudbaler na svetu!

Autor:

Sport

01.10.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadio Mane će zasigurno zapamtiti prethodna dva meseca u njegovoj karijeri.

NESVAKIDAŠNJA STATISTIKA: Sadio Mane je NAJMALEROZNIJI fudbaler na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane

Mane je letos stigao u Bajern iz Liverpula, a dolazak je odmah "proslavio" osvojenim trofejom, pošto je ekipa iz Minhena savladala Lajpcig u Superkupu Nemačke. Međutim, tu kreće Maneova crna serija.

Igrao se 71. minut utakmice, kada je Maneu poništen pogodak zbog ofsajda. Nije ni slutio da će mu to biti tek prvi od čak šest poništenih pogodaka u samo deset utakmica u Nemačkoj.

Nakon Lajpciga, VAR je Senegalcu poništio dva gola protiv Volfzburga, jedan protiv Bohuma, zatim u remiju protiv Borusije Menhengladbah, da bi šesti poništeni pogodak stigao u utakmici protiv Bajer Leverkuzena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mane u dresu minhenskog Bajerna

Mane je bio strelac jednog gola u pobedi protiv Bajera, a to mu je ukupno četvrti gol u Bundesligi. Računajući i Superkup i kup Nemačke, Mane se trenutno nalazi na cifri od šest golova. Dakle jednak broj priznatih i poništenih golova.

Bajern nije najbolje započeo sezonu, pošto ima 15 bodova u osam odigranih utakmica. Ipak, da su Maneovi svi golovi priznati, Bavarci bi imali samo dva boda više, pošto je VAR uglavnom poništavao Senegalcu golove u trijumfima Bajerna.

Ekipa iz Minhena u utorak, u okviru Lige šampiona, dočekuje ekipu Viktorije Plzen, a sledeće subote je očekuje veliki derbi nemačkog prvenstva, pošto gostuje Borusiji iz Dortmunda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading