GOREĆE BALKAN: Josip Iličić izabrao novi klub (FOTO)

Autor:

Sport

22.09.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Slovenije trenutno je slobodan igrač pošto mu je 1. jula posle pet godina saradnje istekao ugovor sa Atalantom.

GOREĆE BALKAN: Josip Iličić izabrao novi klub (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Josip Iličić se oprašta od navijača Atalante

Uz Jana Oblaka i Samira Handanovića, možda i najbolji fudbaler Slovenije u poslednjoj deceniji je ofanzivac Josip Iličić (34).

Momak rođen u Prijedoru trenutno je slobodan igrač pošto mu je 1. jula posle pet godina saradnje istekao ugovor sa Atalantom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Josip Iličić slavi jedan od 60 golova koliko je dao za Atalantu

Najbolji fudbaler svoje zemlje iz 2019. godine mogao bi da izazove veliki bum zbog svog narednog transfera jer je blizu povratka u domovinu!

Naime, uprava Maribora počela je pregovore sa napadačem, a kako piše list "Ekipa", dve strane su blizu dogovora, što bi bio bombastičan potpis.

 

 

Josip bi se tako vratio među "ljubičaste" gde je odigrao 11 utakmica i postigao četiri gola, ali je brzo po dolasku iz Interbloka u leto 2010. godine i otišao u Italiju.

Naime, tada je u tandemu sa Arminom Bačinovićem uništio Palermo u evropskim kvalifikacijama i klub sa Sicilije je odmah doveo obojicu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Josip Iličić za pet godina odigrao je 173 utakmice za klub iz Bergama

Armin se "izgubio", a junak naše priče je preko apeninskog ostrva došao do Fiorentine i Atalante gde je u sezoni 2019/20 igrao četvrtfinale Lige šampiona.

Iličić je u dresu nacionalnog tima upisao 79 nastupa i 16 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading