Everton se oprostio od "Grobara": NEĆU VAS ZABORAVITI, NEMOJTE NI VI MENE!

Autor:

Sport

18.01.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji defanzivni vezista Partizana Everton Luiz oprostio se od navijača i kluba, pošto je i zvanično ugovoren posao sa italijanskim SPAL-om prema kom crno-belima sleduje 600.000 € na ime obeštećenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Everton nije skrivao emocije na rastanku

SPAL je potpisao ugovor sa njim na dve i po godine, a Everton će probati da sa ovim klubom obezbedi opstanak u Seriji A ove sezone.

- Želim da se zahvalim navijačima na dve divne godine. Moja osećanja prema Partizanu i njegovim navijačima se nikad neće promeniti. Ostaće večna! Zahvalan sam na neverovatnoj podršci, navijači su mi uvek pomagali i biće zauvek u mom srcu. Bio sam najsrećniji kada sam radio naporno i davao sve od sebe na terenu. Hvala predsedniku kluba, partnerima i navijačima, osećam i veliki bol koji nikad neće prestati. Nadam se da me nikad nećete zaboraviti jer ja nikad neću zaboraviti vas - napisao je Everton na "Instagramu".

Everton je vrlo brzo kupio sve navijače Partizana svojim beskompromisnim zalaganjem na terenu i požrtvovanjem za dres kluba iz Humske. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading