Slupao automobil od 130.000 funti, prevario ženu dan pre svadbe, stomak ga koštao ugovora... KRAH Engleza plaćenog 41.000.000! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac ne zna gde udara!

Slupao automobil od 130.000 funti, prevario ženu dan pre svadbe, stomak ga koštao ugovora... KRAH Engleza plaćenog 41.000.000! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel Endija Kerola i Gerija Kejhila dok su nosili dresove Vest Hema i Čelsija

U januaru 2011. godine Liverpul je iskeširao 41.000.000 evra i iz Njukasla doveo napadača Endija Kerola (33) koji 11 godina godina kasnije ne zna gde udara...

Nekadašnji reprezentativac Engleske (devet nastupa i dva pogotka) doživeo je sabraćajnu nesreću u kojoj je ostao bez automobila vrednog 130.000 funti.

 

 

Trenutno slobodan igrač je za vikend je vozio svoj SUV Mercedes GLS i sudario se sa Ford Fijestom u Londonu, ali mediji sa Ostrva prenose da nije bio pijan pošto je radio test.

Srećom, niko nije poginuo. Fijesa i Mercedes su se sudarili frontalno,  azatim su udarili još jedno vozilo. Bila je to luda nesreća - rekao je jedan od očevidaca, dok je drugi dodao:

 

 

Čuo sam najstrašniji prasak. Vidio sam Kerola kako izlazi iz svog vozila. Lutao je okolo u bunilu. Endi je bio šokiran, ali mi je rekao: "Šta misliš o mom automobili?" Odgovorio sam: "Mislim da je otpisan, prijatelju."

 

 


Ovo je nova nevolja za Endija pošto je u maju otkriveno da je sa dve lepotice prevario verenicu nekoliko dana pre svadbe.

 

 

Ipak, izabranica mu je oprostila, stali su na "ludi kamen", ali je Kerol napustio medeni mesec kako bi potpisao ugovor u Belgiji.

 

 

Na kraju, usledio je šok pošto je Klub Briž, tamošnji šampion odbio da dogovori saradanju pošto je Englez pao na fizičkim testovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading