Najlepši način da uživo bodrite Srbiju protiv Brazila: Iskoristite najveće kvote na svetu i nađite se u Mozzart avionu!

Autor:

Sport

10.09.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete naći veće koeficijente na Milan, Marselj i Sporting! Mozzart avion sa 122 mesta se lagano popunjava. Posle dugo vremena fudbalska reprezentacija Srbije ima tim koji ima priliku da dogura daleko na Svetskom prvenstvu, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha.

Najlepši način da uživo bodrite Srbiju protiv Brazila: Iskoristite najveće kvote na svetu i nađite se u Mozzart avionu!

Foto: Privatna arhiva

Promo

Kao ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije Mozzart je spremio takmičenje "Pogodi najveću kvotu", i svakodnevno deli nagrade najuspešnijima, a to je put i karta za meč Brazil - Srbija na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Doha čeka najbolje kladioce, koji će već sutradan u Mozzart lokalima moći da se hvale prijateljima i prepričavaju dogodovštine sa velelepnog Lusail stadiona.

Ukrcavanje u avion mogu da vam olakšaju najjači koeficijenti, koje bukmejkeri Mozzarta nude svakodnevno. Za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na Milan i jedinice na Marselj i Sporting. Mečeve sva tri tima - kao i sve duele iz šampionata Italije, Francuske i Portugalije - možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

SAMPDORIJA - MILAN (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,57

Sampdorija je veoma loše počela sezonu u Seriji A. Tim iz Đenove je trenutno u zoni ispadanja posle samo dva osvojena boda iz pet duela. Situacija još nije postala preteća jer prvi iznad crte Leče ima isto broj poena. Đenovljani su u prošlom kolu izgubili 1:2 na gostovanju Veroni. Milan je nekoliko puta kiksnuo na startu šampionata, ali generalno deluje više nego pristojno, pošto zauzima treće mesto na tabeli. Rosoneri imaju 11 bodova i dva koraka zaostaju za liderom Atalantom. Pošto je u derbiju Milana pobedio Inter sa 3:2, tim sa San Sira nije uspeo da pobedi Salcburg u Ligi šampiona, remizirajući sa Bikovima 1:1 u Austriji.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

MARSELJ - LIL (SUBOTA, 21.00), KEC 2,25

Marselj je na trećem mestu francuskog prvenstva sa 16 osvojenih bodova. OM se za prvo mesto bori sa PSŽ-om, koji ima isti broj bodova, ali i sa Lansom, koji je na premijeri 7. kola savladao Trou i zaseo na čelo. U nedavnim susretima Marselj je pobeđivao, i u ligi je vezao četiri slavlja. Ove nedelje Marselj je startovao u Ligi šampiona, a tamo je izgubio od Totenhema u prvom kolu - 0:2. Lil je sada van zone evropskih pozicija. Na šestom je mestu sa 10 bodova u šest susreta. Neće biti lako Dogama da se izbore za visok plasman jer u poslednjim kolima šampion Francuske iz 2020. igra promenljivo. U jednom od mečeva poražen je od Nice 1:2.

SPORTING - PORTIMONENSE (SUBOTA, 19.00), KEC 1,35

Posle pobede u Ligi šampiona nad Ajntrahtom iz Frankfurta, Sporting iz Lisabona igra danas sa Portimonenseom u šestom kolu Primeire. Gosti su trenutno u nizu od čak četiri pobede, i na stadion Žoze Alvalade stižu u želji da trijumfuju posle osam vezanih poraza u susretima sa Lavovima. Sporting se prošlog petka vratio na pobednički put kada je savladao Estoril sa 2:0, a pre tog slavlja Lavovi su doživeli dva uzastopna poraza u ligi. Sa sedam bodova iz prvih pet utakmica u sezoni, Sporting je trenutno deveti na tabeli Primeire. U međuvremenu, Portimonense je pronašao pobedničku formulu i posle Pasos Fereire, Gimaraisa i Maritima porazio Famalikao u proteklom kolu (1:0). Ekipa trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli sa 12 bodova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading