Gabrijel Omar Batistuta novi je brend ambasador kompanije Soccerbet

Autor:

Sport

08.09.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi igrač na pravom mestu.

Gabrijel Omar Batistuta novi je brend ambasador kompanije Soccerbet

Foto: Soccerbet

Slogan „Pravi igrači na pravom mestu!” potvrdio je i ovog puta zašto je upravo taj moto deo identiteta kompanije SOCCERBET.

Od septembra ove godine, uspešnom timu se pridružio GABRIJEL OMAR BATISTUTA,  legendarni argentinski fudbaler koji je u organizaciji kompanije SOCCERBET boravio u Beogradu. Razloga je bilo više, a potpisivanjem saradnje je najavljena NAJVEĆA NAGRADNA IGRA NA BALKANU!

Svi igrači Kladionice SOCCERBET biće u prilici da kao glavnu nagradu osvoje stan na jednoj od najboljih lokacija za život na teritoriji glavnog grada, stan u Beogradu na vodi. Ušuškan pored reke Save, Beograd na vodi je monumentalni projekat urbane revitalizacije koji postaje novo gradsko jezgro i nova međunarodna destinacija.

Republika

Foto: Soccerbet

Gabrijel Omar Batistuta

Bez obzira na to koju vrstu klađenja preferiraju, onlajn klađenje ili uplatom tiketa u SOCCERBET poslovnicama, pa čak i ljubitelji slot-klub zabave, svi će ravnopravno učestvovati u izvlačenju za glavnu, ali i za ostale robne i novčane nagrade.

Jedna od velikih nagrada koja je takođe veliki motiv za učešće  jeste luksuzni automobil BMW 420D!

Novčane nagrade, u vidu bonusa na dnevnom i nedeljnom nivou u milionskim iznosima, učiniće ovo takmičenje još zanimljivijim, a sam koncept mnoge će podsetiti na kolekcionarstvo.

- Zabava je zagarantovana, a kampanja je zamišljena u etapama kroz koje će biti najavljeni detalji pravila za učešće, princip takmičenja i sadržaće informacije o ostalim robnim i novčanim nagradama. Smatramo da kompanije snažnog integriteta koje fokusirano slede prave vrednosti na putu realizacije svojih ciljeva mogu ostaviti trag sa svrhom. Više nije dilema da li naša kompanija ostavlja trag na tržištu, jer trag zaista ima vrednost, a naša najveća vrednost su upravo naši korisnici čiju lojalnost ovom prilikom želimo da nagradimo – zaključila je direktorka marketinga Marija Obrenović i uputila je poziv da pratite SOCCERBET naloge na društvenim mrežama, portalu, magazinu i sajtu.

Najveća nagradna igra na Balkanu

Uskoro kreće najveća nagradna igra na Balkanu! Najsrećniji igrač će osvojiti stan u Beogradu na vodi, a tu je i BMW 420D. Povodom toga, brend ambasador kompanije SOCCERBET je postao Gabrijel Omar Batistuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading