BRAJTON ZAKUCAO BIVŠEG ŠAMPIONA ZA DNO TABELE: Petarda moćnog Brajtona!

Autor:

Sport

04.09.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastičan meč na Ameksu.

BRAJTON ZAKUCAO BIVŠEG ŠAMPIONA ZA DNO TABELE: Petarda moćnog Brajtona!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brajtona savladali su Lester posle preokreta u okviru 6. kola Premijer lige rezultatom 5:2.

Ekipa Grejema Potera se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, dok je nekadašnji šampion Premijer lige zakucan za dno tabele i ima samo jedan osvojen bod.

Meč na obali mora započeo je na šokantan način za domaće navijače. Tilemans je ukrao loptu, a potom je Daka pronašao Ihenača kome je bilo lako da pogodi za 1:0.

Ipak, samo devet minuta kasnije sjajan napad Brajtona, Marč je šutirao glavom, a Tomas ju je potom rukom poslao u sopstvenu mrežu.

Galebovi nisu hteli da stanu, nastavili su sa žestokim napadima, pa su u 15. minutu poveli sa 2:1. Medison je izgubio loptu na sredini terena, Mvepu ju je povukao, prosledio do Kaiseda, koji je preciznim udarcem savladao Vorda.

Iako je domaćin bio dosta bolji tim, Lester je uspeo da izjednači. Tilemans je perfektnom loptom pronašao Patsona Daku, koji je posle asistencije uspeo da postigne i gol i izjednači na 2:2.

Na startu drugog poluvremena poništen je zbog ofsajda prelep pogodak Aleksisa Mekalistera, a opširnije o tome možete čitati OVDE.

To nije omelo fudbalere Brajtona, koji su do novog zasluženog vođstva stigli u 64. minutu. Gros je asistirao, a Trosar pogodio za 3:2.

Samo sedam minuta kasnije Mekalister pogađa sa bele tačke za 4:2 i potvrdu pobede svog tima.

Tu nije bio kraj golovima, pošto je čudesni Mekalister u poslednjim sekundama nadoknade vremena postigao magičan pogodak iz slobodnjaka za konačnih 5:2.

Brendan Rodžers i Lester su nastavili da posrću i ukoliko ovako nastave Rodžers bi uskoro mogao da ostane bez posla.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading