Cilja na pobedu? Lazetić pred dolazak na Marakanu!

Autor:

Sport

03.09.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u nedelju od 20 časova gostuje ekipi Crvene zvezde, uz obećanje da će pružiti maksimum i pokušati da postignu pogodak protiv favorizovanog protivnika.

Cilja na pobedu? Lazetić pred dolazak na Marakanu!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da su utakmice sa Zvezdom i Partizanom praznik za svaki tim i motiv više da pruže svoj maksimum, kao i da očekuje lepu fudbalsku predstavu na kojoj će ekipa iz Bačke Topole imati priliku da se pokaže u najboljem svetlu.

- Igraćemo na fenomenalnom stadionu i na dobrom terenu protiv ekipe koja je poslednjih pet godina aktuelni šampion. Nema potrebe isticati kakav su tim i kakve igrače imaju. Pet godina ih niko nije pobedio na domaćem terenu, a mislim da na sto utakmica nisu doživeli poraz, što govori koliko su jaki i dobri. Od igrača ću tražiti da uživaju i nadigravaju se. Pokušaćemo da što više nametnemo našu igru i tako probamo da dođemo do nekog rezultata - rekao je Lazetić.

Lazetić je dodao da će njegova ekipa pokušati da što više nametne svoju igru i da na taj način dođe do rezultata.

- Naravno, kada igramo protiv ekipe kakva je Zvezda to će u manjoj meri biti moguće. Koliko god budemo mogli trudićemo se da igramo našu igru, da držimo loptu u posedu i kreiramo šanse i akcije i da dolazimo do njihovog gola. Cilj nam je da posle dva poraza od njih sa po četiri primljena gola, pokušamo da i mi postignemo pogodak - dodao je šef stručnog štaba TSC-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading