Tuhel o najnovijem pojačanju Čelsija!

Autor:

Sport

02.09.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel izjavio je danas da se napadač iz Gabona Pjer-Emerik Obamejang ne plaši broja devet, kog mnogi smatraju ukletim u londonskom klubu.

Tuhel o najnovijem pojačanju Čelsija!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

O Čelsijevoj ukletoj devetki govorio je nedavno i sam Tuhel, a Obamejanga očigledno nisu uplašile priče britanskih medija i navijača.

Broj devet na leđima nije doneo sreću na Stamford bridžu golgeterima kao što su Fernando Tores, Radamel Falkao, Gonzalo Iguain i Alvaro Morata.



- Obamejang se ne plaši prošlosti i svega što taj broj nosi. Spreman je da piše svoju istoriju, a uzimanje devetke govori koliko je hrabar. Ako želi da sruši kletvu broja devet ili želi da dokaže u Londonu da je bolji nego što neki misle, tim bolje. Poznajem ga kao osobu koja je fokusirana i koja je otvorenog srca i koja je srećna na terenu svakog dana. Upravo to je ono što smo hteli, pozitivan uticaj na grupu- izjavio je Tuhel na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg (16.00) meča Premijer lige proitv Vest Hema, a preneo "Rojters".

Pjer-Emerik Obamejang pojačao je juče, poslednjeg dana prelaznog roka, Čelsi, a engleski klub platio je Barseloni za njega 12 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading