Četvrto kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

03.09.2022

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite uživo duel Hajduk Kula - OFK Bačka.

Četvrto kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: Instagram.com/radnickizrenjanin_official

Prvenstvo u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina počelo je očekivano izjednačeno i trebaće dosta vremena za timove s najvišim ambicijama da se odvoje, ako to uopšte bude slučaj, jer je puno izjednačenih ekipa. Za sada, Radnički iz Sombora je najbolje krenuo (sve tri pobede), a prate ga Borac iz Šajkaša, Bečej i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Republika
 

Iza ove četvorke nalazi se sedam timova koji su u prva tri kola jednom pobedile, jednom izgubile i jednom igrale nerešeno pa je zaista teško bilo šta prognozirati jer se očekuju velike borbe u nastavku prvenstva koje će imati takmičarski naboj u svih 30 kola.

Hajduk iz Kule i OFK Bačka su među tih sedam ekipa i rano je govoriti o definitivnoj snazi oba rivala, ali nas sigurno očekuje duel prebogat lepih poteza jer su i Kuljani i Bačkopalančani već pokazali da su majstori fudbalske igre.

U subotu, 3. septembra od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Hajduka 192 iz Kule i OFK Bačka iz Bačke Palanke.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite Youtube kanal MerkurXtip-a, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading