Katar zove, iskoristite Mozzartov poklon i najveće kvote na svetu

Autor:

Sport

02.09.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katar zove, iskoristite Mozzartov poklon i najveće kvote na svetu.

Katar zove, iskoristite Mozzartov poklon i najveće kvote na svetu

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Borusije Dortmund na Vestfalenu - Žuti zid

Svakog dana vodimo vas na Mundijal. Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je veliki odjek. Svakog dana najbolji kladilac izboriće let iz snova, naći će mesto u avionu za Katar i dobiti dragocenu ulaznicu za meč na Svetskom prvenstvu između Srbije i Brazila.

Put do dobitka lakši je uz najveće kvote na svetu. Bukmejkeri Mozzarta vam i danas pomažu, nude dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti. U pitanju su jedinica na Dortmund protiv Hofenhajma u sklopu Bundeslige, kao i dvojka na Utreht u sukobu sa Fortunom Sitard u prvenstvu Holandije.

DORTMUND - HOFENHAJM (PETAK, 20.30), KEC 1,75

Borusija Dortmund je u četiri meča Bundeslige ostvarila tri pobede i jedan poaraz. Pod Milionerima su stradali Leverkuzen (1:0), Frajburg (3:1) i Herta (1:0), a jedini kiks Dortmund je napravio kod kuće protiv Verdera iako je vodio sa 2:0 na kraju je poražen (2:3). Hofenhajm je u četiri kola ostvario isti učinak kao i predstojeći rival. U prvom kolu šampionata Hof je izgubio na gostovanju Borusiji Menhengladbah rezultatom 1:3. Kasnije je tim Andrea Brajtenrajtera uspeo da se popravi i ostvari tri pobede u nizu. Među poraženima su bili klubovi kao što su Bohum (3:2), Leverkuzen (3:0) i Augzburg (1:0). Impresivno je da su poslednje dve utakmice plavo-beli bez primljenog gola.

--------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

--------------------

FORTUNA SITARD - UTREHT (PETAK, 20.00), DVOJKA 2,20

Fortuna je i pre početka sezone važila za jednog od kandidata za ispadanje iz Eredivizije, ali je malo verovatno da su navijači očekivali da će se klub od samog starta učvrstiti na dnu tabele. Tim iz Sitarda je sezonu počeo neuspehom u sukobu sa Ajaksom 2:3, posle čega su usledila dva uzastopna poraza od Tventea (0:3) i Kambura (1:4). Usledila je smena trenera Sjorsa Ultea, ali je privremeni strateg Jeroen Šepens takođe izgubio prvi meč na čelu tima -1:2 od Herenvena - čvrsto ukorenjenog na poslednjem mestu na tabeli. Utreht se ove sezone definitivno kladi na plasman u evropska takmičenja, ali se početak ispostavio da kao neuspešan. Počevši sa dva remija u obračunima sa RKC-om (2:2) i Kamburom (0:0), Henk Frejzer je verovatno očekivao da će tim uspeti da napravi iskorak, ali se desilo upravo suprotno. Klub je naizmenično poražen od Emena i Ajaksa, pa je tako pao na 15. mesto na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading