Barselona u problemu! Katalonci traže rešenje!

Autor:

Sport

21.08.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona ima rok do 1. septembra da registruje Žila Kundea, jer će u suprotnom francuski reprezentativac da postane slobodan igrač, prenose španski mediji.

Barselona u problemu! Katalonci traže rešenje!

Foto: Tanjug/AP

Usman Dembele i Robert Levandovski

Kunde (23) je nedavno stigao u Barselonu iz Sevilje u transferu vrednom 50 miliona evra.

Španski mediji tvrde da Barselona mora da se odrekne ili proda nekoliko igrača da bi ispoštovala finansijski fer-plej. Holandski fudbaler Frenki de Jong je bio na pragu prelaska u Mančester junajted, ali je odlučeno da on ostane u katalonskom klubu.

Foto: Tanjug/AP

Žil Kunde

 

Njegov zemljak Memfis Depaj pregovara sa Juventusom, ali transfer nije ni blizu pred realizacijom, pošto holandskih fudbaler nije dogovorio lične uslove ugovor sa torinskim klubom.


Međutim, španski mediji ističu da rukovodstvo Barselona pokušava na sve načine da u finišu prelaznog roka proda još nekog fudbalera, a na transfer listi se nalaze Seržinjo Dest, Samjuel Umtiti, Martin Brajtvajt i Pjer Emerik Obamejang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading