Mi ne igramo sa Azerbejdžanom! Selektor rivala Srbije na Mundijalu u SUKOBU sa Mbapeom!

Autor:

Sport

18.08.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rat" oko jačine kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Americi i Evropi.

Mi ne igramo sa Azerbejdžanom! Selektor rivala Srbije na Mundijalu u SUKOBU sa Mbapeom!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape u dresu reprezentacije Francuske

Jedan od najboljih fudbalera sveta trenutno i as Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape (23) rekao je nedavno da kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Južnoj Americi nisu tako teške kao u Evropi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kiljan Mbape sa saigračima iz reprezentacije Francuske

Ofanzivac "svetaca" smatra da reprezentacije sa Starog kontineta, koje su osvojile "Boginju" na prethodna četiri Mundijala imaju "plus" jer igraju više jakih utakmica.

Odgovor je stigao brzo, i to od Titea (61), selektora Brazila, prvog rivala Srbije na planetarnoj smotri u Kataru koje se održava od 20. novembra do 18. decembra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tite na trenigu reprezentacije Brazila

- Možda je Mbape mislio na prijateljske utakmice koje igraju evropske ekipe. Ili na Ligu nacija. Ali svakako ne na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo - istakao je Tite i dodao:

- Uz dužno poštovanje, ali mi nemamo mečeve sa Azerbejdžanom. Mi nemamo nikoga ko nam dozvoljava da se opustimo. Kvalifikacije su ovde značajno teže i na višem nivou od grupne faze kvalifikacija u Evropi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Brazila i Bolivije

Na istu temu, repliku imao je i Sebastijan Abreu (45), legendarni reprezentativac Urugvaja (70 nastupa i 26 pogodaka od 1996. do 2012. godine) poručio je Mbapeu da malo bolje istraži temu o kojoj priča i da se posluži Vikipedijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading