Mančester dobija NOVOG VLASNIKA?

Autor:

Sport

18.08.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ser Džim Retklif (69), vlasnik kompanije Ineos, ima nameru da postane vlasnik Mančester junajteda.

Mančester dobija NOVOG VLASNIKA?

Foto: Tanjug/AP

Ostrvski mediji prenose da je najbogatiji Britnanac, koji je i ranije pokušavao da postane vlasnik kluba sa Old Traforda, spreman da pošalje ponudu na adresu porodice Glejzer, koja je u vlasništvu kluba još od 2005.

Retklif je rodom iz Feilsvorta, mesta u okolini Mančestera i veliki je navijač Mančester junajteda, a vest je odjeknula poput bombe u britanskoj javnosti i posebno je da oduševljenjem prihvaćena među navijačima slavnog kluba.

Inače, Retklif je već vlasnik francuskog prvoligaša Nice, a velike uspehe postigao je i kao vlasnik biciklističkog tima Ineos Grenadijers.

Britanski biznismen je letos bio u krugu zainteresovanih za kupovinu akcija Čelsija, kada je ponudio 4,25 miliona funti.

Interesantno je da se Retklif u kupovinu akcija londonskog kluba uključio praktično u finišu, kada je već bilo jasno da je američki konzircijum na čelu sa Tomom Boelijem u pol poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading