ŽUGIĆ RAZOTKRIO LAŽI ŠOLAKOVOG MEDIJA: Nemoćni ste i frustrirani zbog totalnog poraza u tržišnoj utakmici!

Autor:

Sport

17.08.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

ŽUGIĆ RAZOTKRIO LAŽI ŠOLAKOVOG MEDIJA: Nemoćni ste i frustrirani zbog totalnog poraza u tržišnoj utakmici!

Foto: Promo foto

Nebojša Žugić

Generalni direktor Arene sport Nebojša Žugić odgovorio je tajkunskoj Nova S na pitanje koje je poslala novinarka pomenute televizije.

Šolakova Nova S je na adresu Arene sport poslala sledeće pitanje:

- Poštovani, 

Molimo Vas da nam odgovorite na sledeće pitanje danas do 16h.
Odgovor će se koristiti u svrhu obrade teme u emisiji “Među nama” na Nova S TV. Postoje špekulacije da se tokom emitovanja utakmica u Vašem programu tokom skandiranja navijača protiv predsednika Aleksandra Vučića, ovakvo skandiranje utišava puštanjem muzike. Kako komentarišete ovakve navode i ukoliko su oni tačni zašto se to radi
- glasilo je pitanje novinarke tajkunske televizije.

Republika

Foto: Promo foto

Nebojša Žugić

Arena je u traženom roku odgovorila na ovo pitanje, ali je Nova S taj odgovor prenela samo delimično, tačnije izvučena je samo jedna rečenica.

Zbog toga je Nebojša Žugić javno objavio svoj odgovor, a mi vam ga prenosimo u celosti.

Republika

Foto: Promo foto

Nebojša Žugić

- Poštovana,

Za razliku od vaših tajkunskih ostrašćenih i pristrasnih medija, naša medijska kompanija se ne bavi špekulacijama, već se svakodnevno trudi da podigne nivo kvaliteta svog programa i drži se profesionalne etike i svih standarda koje ona nalaže, a koje sve svetske sportske organizacije propisuju i podržavaju. Sve navedeno potvrdjuje niz pohvala i priznanja koja dobijamo od partnera poput UEFA, NBA, Premijer liga Engleske, španska La Liga, ATP i mnogih drugih. Ipak najdraža su nam priznanja koja dobijamo od armije naših gledalaca, kojih je iz dana u dan sve više, dok naša matična kompanija Telekom Srbije beleži istorijske rezultate u povećanju broja korisnika, što sve navedeno nedvosmisleno potvrdjuje. Verujem da znate da imamo i filmske, tematske, ali i muzičke kanale, koji su izuzetno popularni, tako da nemamo potrebe da muziku puštamo na svojim sportskim kanalima. Neostvarena želja vaših nalogodavaca gospodina Šolaka i gospodina Djilasa da tajkunizuju našu televiziju uz pomoć prethodne rukovodeće garniture kako TV Arena sport, tako i Telekoma Srbije, je propala, te nas ne čude vaše maliciozne špekulacije, kroz koje demonstrirate frustracije zbog sve izvesnijeg totalnog poraza u tržišnoj utakmici, kao i vašu nemoć na terenu zbog koje utakmicu sa tržišnog pokušavate da prebacite na politički teren. Mi smo bili, jesmo i ostaćemo kompanija koja se profesionalno bavi svojom delatnošću, boreći se za što bolji rezultat na tržištu, štiteći interes kako svoje, tako i naše matične kompanije, ali i svog naroda i svoje države, kao i gledalaca u celom regionu u kome apsolutno dominiramo. Pozivam vas da postanete pretplatnik neke od platformi koje emituju naše kanale, te da se sami uverite u njihov kvalitet, a ne da se bavite špekulacijama o puštanju muzike na sportskim kanalima.
Srdačan pozdrav, Nebojša Žugić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading