ZVEZDO, OVERI NEJAKI PJUNIK I ZGRABI 11 MILIONA EVRA! Crveno-bele samo formalnost revanša deli od plej-ofa!

Autor:

Sport

09.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski prvak savladao Pjunik sa 5:0 u prvom meču, pa danas (19.00) mora da odradi još 90 minuta i dođe na korak do Lige šampiona.

ZVEZDO, OVERI NEJAKI PJUNIK I ZGRABI 11 MILIONA EVRA! Crveno-bele samo formalnost revanša deli od plej-ofa!

Foto: Starsport

Crvena zvezda razbila je Pjunik sa 5:0 na svojoj Marakani, ali danas (19.00, RTS 1, Arena sport premijum 1) mora na teren u Jermeniji da bi overila prolaz u plej-of za Ligu šampiona. Četa Dejana Stankovića je apsolutni favorit, ali iskusni defanzivac Marko Gobeljić ističe da će pošteno izgarati svih 90 minuta.

POTPUNI FOKUS

- Želimo dodatno da popravimo koeficijent, kako naš tako i državni, prema tome, izuzetno fokusirani dočekujemo susret s Pjunikom. Rezultat jeste veliki i na našoj strani, uz to, pokazali smo u Beogradu da smo bolja ekipa, ali niko ne pomišlja da revanš odigra "radi reda" - rekao je Gobeljić, koji će najverovatnije igrati uz levu liniju umesto suspendovanog Rodića zbog crvenog kartona.

Republika

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Da utakmica neće biti laka, svedoči i to što je Zvezda letela šest sati do Jermenije. Osim promene vremenske zone i klime, dodatni pritisak biće i ambijent na tribinama zbog situacije koja je u Jermeniji već godinama zategnuta.

TRIO OSTAO U BEOGRADU

Osim Rodića koji je u prvom meču dobio crveni karton, put Jerevana nisu otputovali još Mirko Ivanić i Aleksandar Pešić.

- Iako njih trojica nisu sa nama, imamo adekvatne zamene. Svi su željni igre, želimo da izađemo jako i idemo na pobedu zbog veličine kluba koja nas obavezuje na to, ali i koeficijenta. Na "Marakani" smo do golova došli na osnovu njihovih indivudalnih greaška, što je zasluga naših igrača, jer smo ih "naterali" da to urade. Gledaćemo da to uradimo i sutra - rekao je Dejan Stanković na konferenciji za medije pred revanš.

Republika

Foto: YouTube printscreen/Crvena zvezda

Dejan Stanković u Jerevanu

LOVA DO KROVA

Osim što će izabranici Dejana Stankovića u Jermeniji igrati za pomenuti koeficijent, ispred sebe će imati i 11 miliona razloga da prođu dalje, što bi trebalo da bude puka formalnost. Naime, toliko novca izraženo u evrima će dobiti srpski prvak za dolazak na poslednju stepenicu do elite. Sam ulazak u plej-of, u kojem će izgledno igrati s Makabijem iz Haife jer Izraelci brane na Kipru prednost od 4:0 protiv Apolona, donosi pet miliona evra. Čak i u slučaju poraza od Makabija Zvezda bi išla u Ligu Evrope, što je novih 3,2 miliona evra, dok bi joj 2,5 miliona pripalo i na ime rangiranja. Naravno, crveno-beli ne žele da se zadovolje "sićom", već nameravaju da prođu u grupnu fazu Lige šampiona, što je, najmanje, oko 25 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading