ZBOG NJE JE PROKLJUČALA I VODA U BAZENU: Sestra Ljubimca Grobara napravila žurku i zapalila Instagram! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.08.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto je vrelo, ali zbog nje i njenih drugarica temperatura je skočila za još neki stepen...

ZBOG NJE JE PROKLJUČALA I VODA U BAZENU: Sestra Ljubimca Grobara napravila žurku i zapalila Instagram! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/Branka Lukovic #88

Nekadašnja košarkašica Partizana Branka Luković, kako je i sama napisala na Instagramu, organizovala je "žurku decenije" pored bazena, kojoj je prisustvovala nekolicina njenih drugarica.

Na opštu radost muške populacije Branka je fotografije podelila i na društvenim mrežama, tako da svi mogu uživati u preplanulim zgodnim telima devojaka.

 

 

Devojka koja je u tri navrata tokom svoje karijere nosila crno-beli dres, a uz to nastupala i za klubove u Hrvatskoj, Španiji, Nemačkoj, Turskoj i Češkoj, često na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije, pa i ne čudi sve veći broj pratilaca koje ima. Dovoljno je pogledati samo neke od fotografija i sve će vam biti jasno,

 

Branka Luković je rođena sestra nekadašnjeg košarkaša Partizana i ljubimca Grobara, Uroša Lukovića koji je deo kluba iz Humske bio u sezoni 2016/17, ali je i pored kratkog boravka među crno-belima ostao u lepom sećanju svih navijača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading