PROSINEČKI: Raja me prihvatila, politika me nikada nije interesovala

Autor:

Sport

15.01.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objasnio je zašto je prihvatio funkciju selektora, prenosi N1BiH.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Prosinečki

- Prihvatio sam funkciju jer stvarno mislim da Bosna i Hercegovina ima odličnu reprezentaciju. To je baš veliki izazov za mene - izjavio je Robert Prosinečki.

Nekadašnji trener Crvene zvezde rekao je da će zbog porodice živeti na relaciji Zagreb-Sarajevo.

- Ovih nekoliko dana u Sarajevu osetio sam da je moj izbor prihvaćen jako dobro, i to mi daje još više entuzijazma. Ne želim da neka moja obećanja zvuče otrcano, ali ja ću zaista sve učiniti da Bosna i Hercegovina konačno ostvari rezultatski iskorak. Pogotovo posle neodlaska na Svetsko prvenstvo u Rusiju - rekao je Prosinečki i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Prosinečki

- Prvi utisci su sjajni. Prihvata me obična raja. Izašao sam nekoliko puta na Baščaršiju, utisci su zaista super. A znate kako je u Sarajevu i BiH, raja je najbitnija. Može se reći da sam na ovim prostorima prihvaćen gde god sam igrao i radio kao trener. U Crvenoj zvezdi, ili Dinamu. Veroatno velikim delom zbog toga što me politka nikada nije zanimala, ja sam isključivo uvek bio samo sportista - rekao je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading