Bivši as Partizana i Atletiko Madrida opleo po upravi crno-belih: Lopovi i prevaranti koji navijaju za Zvezdu! Najgori su u istoriji kluba!

Autor:

Sport

06.08.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vezista "Parnog valjka" bez dlake na jeziku.

Bivši as Partizana i Atletiko Madrida opleo po upravi crno-belih: Lopovi i prevaranti koji navijaju za Zvezdu! Najgori su u istoriji kluba!

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i uprava Partizana

Fudbaleri Partizana otvorili su novu sezonu na katastrofalan način, pošto su u pet zvaničnih utakmica ostvarili samo jednu pobedu, uz po dva remija i poraza. Na tabeli Superlige Srbije već zaostaju sedam bodova za večitim rivalom, a izgubili su i u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trenutna situacija u klubu nimalo se ne dopada nekadašnjem asu crno-belih Đorđu Tomiću.

Ne volim da dolivam ulje na vatru kad je loše, pre svega, zbog ekipe. Međutim, to što se u poslednje vreme dešava prevršilo je svaku meru. Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana. Bruka i sramota je šta rade. Nema veze što je dug 40 miliona evra, što se ne ponašaju domaćinski i ima duplo više zaposlenih, koji primaju nerealno visoke plate za srpske uslove... Titule nema pet godina, šuruje se sa menadžerima, uzimaju procente od igrača, Omladinska škola propada... Lopovi i prevaranti - rekao je Tomić za "Informer".

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Tomić protiv Mihajla Pjanovića na 114. "Večitom derbiju"

Bivši fudbaler Atletika iz Madrida smatra da su sadašnji čelnici upropastili mnoge legende kluba.

Da se razumemo, ja ne smatram sebe legendom. To su Milutinović, Vukotić, Kovačević, Klinčarski, Varga, Živković, Milošević... A neke od njih je ova bagra precrtala hemijskom olovkom i izbacila iz Skupštine. Nemaju ni stida, ni morala. Kakva crna ljubav prema Partizanu, pola njih tamo navija za Zvezdu.

On veruje da za slabe rezultate nije kriv Ilija Stolica, već da bi sve bilo isto ko god da je na klupi.

Zečević i Ćurković su s ovima, oni su im sve organizovali. Ne isključuju se od odgovornosti. I velika je greška što su neka velika imena radila sa njima, jer su verovali da tako pomažu klubu. Ivan Tomić, Bata Mirković, Savo Milošević, Sale Stanojević... Svi su potrošeni. Sad se tera i Stolica, a on niti je kriv, niti je loš trener. Ko god da sedne na klupu, isti problemi ostaju - poručio je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ras

06.08.2022 13:39

Svala čast majtore od ove uprave imamo samo govna.