SRBIJO, HVALA ZA PODRŠKU! Majka Zvezdinog heroja o het-triku sina protiv Pjunika (VIDEO/FOTO)

Autor: V.Z.

Sport

06.08.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman i ja to baš cenimo. Ipak, sumnjam da ću posetiti vašu zemlju, srdačno poručuje gospođa Bukari u razgovoru za naš portal.

SRBIJO, HVALA  ZA PODRŠKU! Majka Zvezdinog heroja o het-triku sina protiv Pjunika (VIDEO/FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Osman Bukari

Crvena zvezda ima novog junaka! Brzonogo krilo crveno-belih Osman Bukari (23) bio je trostruki strelac u trijumfu nad Pjunikom (5:0) u utorak, a rapsodija srpskog prvaka u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona propraćena je i u njegovoj otadžbini Gani.

Više od 40.000 navijača na Marakani poklonilo se mladom fudbaleru koji je bio nezadrživ za defanzivce jermenskog prvaka. Hvalospevi medija i celokupne zvezdaške javnosti na njegov račun traju i tri dana nakon utakmice, što skromnom Bukariju i te kako prija.

Zahvalnost je iskazao u nekoliko navrata, a sada se oglasila ni manje ni više nego njegova majka.

Naime, gospođa Bukari kratko, ali srdačno, odgovorila je na pozdrave i čestitke iz naše redakcije nakon spektakularne partije njegov mezimca u dresu najtrofejnijeg kluba u istočnoj Evropi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by missphill (@yaamissphill)

 

- Hvala mnogo na pozdravima i čestitkama. Osman i ja zaista to cenimo i zahvalni smo - poručuje za portal Republika.rs gospođa Bukari iz Akre.

Inače, u Bukarijevoj porodici bilo je još razloga za slavlje. Samo dan nakon što je Afrikanac zablistao u crveno-belom dresu njegova majka proslavila je rođendan, a Osman joj je putem društvene mreže Instagram čestitao divan dan:

- Srećan rođendan, mama, uživaj u svom danu.

Foto: Instagram.com/osmanbukari11

 

On je tek nedavno stigao u Ljutice Bogdana iz Genta u jednom od najskupljih transfera u istoriji Crvene zvezde - 2.000.000 evra.

Po slovu ugovora, belgijski klub zadržao je pravo na deset odsto od njegove naredne prodaje, a na Marakani će godišnje zarađivati tačno 500.000 evra, u šta nisu uračunati bonusi.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

Iako se Bukari obavezao na četvorogodišnju saradnju s Crvenom zvezdom, njegova majka ne planira dolazak u Srbiju.

- Nažalost, sumnjam da ću posetiti vašu zemlju. Hvala na interesovanju, ali ne bih mnogo medijski da se eksponiram - zaključila je gospođa Bukari, koja nije želela da otkrije ni ime ni godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading