Gajić asistent, Zdjelar debitovao: CSKA na gostovanju prokockao 2:0 (VIDEO)

Autor:

Sport

31.07.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Armejci" imali prednost golovima Čalova i Kučaeva, ali je Nižnji Novgorod posle dva pogotka Sulejmanova došao do boda na domaćem terenu.

Gajić asistent, Zdjelar debitovao: CSKA na gostovanju prokockao 2:0 (VIDEO)

Foto: fkcrvenazvezda

Imali su šansu fudbaleri CSKA iz Moskve za savršeni start u ruskoj Premijer ligi posle tri kola, ali su odigrali samo 2:2 na gostovanju Nižnjem Novgorodu i sada imaju sedam od devet mogućih osvojenih bodova.

Prvi gol za "armejce" bio je delo Fedora Čalova u 14. minutu, dok je osam minuta kasnije Milan Gajić, nekadašnji desni bek Crvene zvezde odlično centrirao iz slobodnog udarca, a precizan glavom bio je Konstantin Kučaev.

Ipak, domaćin se izvukao i to preko dvostrukog strelca Timura Sulejmanova, a Igor Akinfejev, legendarni kapiten i golman gostiju vadio je loptu iz mreže u 60. i 85. minutu.

Debi u dresu CSKA imao je i bivši kapiten Partizana Saša Zdjelar, pošto je u 77. minutu zamenio upravo Kučaeva, kom je Gajić bio asistent za pogodak.

 

 

"Armejci" narednu utakmicu igraju 6. avgusta od 14 časova protiv Fakela kod kuće.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading