ZVEZDIN DRES ČEKA NA TEBE: Dragović ima poruku za Delije!

Autor:

Sport

30.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde su pokrenuli akciju da svi na stadion za evropsku premijeru dođu u dresovima aktuelnog prvaka države.

ZVEZDIN DRES ČEKA NA TEBE: Dragović ima poruku za Delije!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Naša redakcija se uključuje u taj poziv, tako što ćemo podeliti pet dresova i to sve preko naših društvenih mreža, a Aleksandar Dragović očekuje atmosferu za pamćenje. 

Podsetimo, Crvena zvezda u sredu 3. avgusta od 20.45 dočekuje Pjunik u prvom meču trećeg kola kvalifikacija Ligu šampiona.

- Nadam se da će na evropskoj premijeri biti što više Dragovića na tribinama. Šalu na stranu, svi navijamo za to da bude što više publike na svakom meču, a siguran sam da će tako biti i na prvoj utakmici u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Potreban nam je vetar u leđa, a atmosfera koju zvezdaši prave je neprocenjiva. Svi jedva čekamo utakmicu - rekao je Dragović.

Iako mu je primaran zadatak da odbrani gol Crvene zvezde, u sezoni za nama - Dragović je postigao čak četiri gola u Superligi. Interesantno je da mu je to najefikasnija sezona u karijeri, pa nije čudno zaključiti da štoper sa trocifrenim brojem nastupa za reprezentaciju Austrije igra "fudbal života".

Da biste i vi bili deo tog spektakla posetite ovaj LINK, ispratite instrukcije i učestvujte u nagradnoj igri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading