CRVENO-BELA FEŠTA: Zvezda spremila novu zabavu za navijače, najsrećniji će šutirati penale Milanu Borjanu!

Autor:

Sport

28.07.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo za Delije.

CRVENO-BELA FEŠTA: Zvezda spremila novu zabavu za navijače, najsrećniji će šutirati penale Milanu Borjanu!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde u petak dočekuju Radnik iz Surdulice u okviru 4. kola Mozzart Superlige Srbije.

I za ovaj duel na stadionu Rajko Mitić biće pripremljena fan zona u kojoj će moći da uživaju, pre svega najmlađe pristalice crveno-belih.

- Crvena zvezda brine o svim navijačima, a pogotovo o najmlađim, pa je tako i za utakmicu protiv Radnika, koja je na programu u petak od 21 čas, pripremljena fan zona u kojoj će oni moći da uživaju. Uz dobro poznate pesme mali zvezdaši imaju priliku da uživaju u druženju, iscrtavanju lica Zvezdinim motivima, kao i raznim igricama. Upravo u jednoj od njih mogu i da se takmiče! Svi navijači mogu da testiraju jačinu šuta, a nagrada za pobednike je jedinstvena - izvođenje jedanaesteraca našem kapitenu Milanu Borjanu - objavila je Zvezda na društvenim mrežama.

Crvena zvezda i Radnik sastaće se u petak od 21 čas, pa će to biti prava prilika za izabranike Dejana Stankovića da se osvete jedinoj ekipi koju nisu uspeli da savladaju protekle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading