Mozzart daje najveće kvote na svetu na Olimpijakos, Malme i Ki Klaksvik

Autor:

Sport

27.07.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Olimpijakos, Malme i Ki Klaksvik

Foto: Tanjug/AP

Zahuktavaju se kvalifikacije za dva evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu.

Ove srede u ponudi su čak tri promo kvote i to sve kečevi - na Olimpijakos protiv Makabija iz Haife, Malme protiv Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ki Klaksvik protiv Sutjeske u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Duel Malme - Žalgiris (19.00) možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com.

OLIMPIJAKOS – MAKABI HAIFA (SREDA, 21.00), KEC 1,80

U prvom duelu pre sedam dana u Haifi, nije bilo pobednika (1:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Domaćin je izjednačio u drugom minutu sudijske nadoknade, kada je Dolev Haziza zatresao mrežu grčkog šampiona. Olimpijakos je favorit u revanšu pred svojim navijačima na Karaiskakisu u Pireju. Sezona u Grčkoj još nije počela, dok je Makabi odigrao jedan meč u Izraelu, poražen je posle penala u Superkupu od Hapoel Ber Ševe. Jedini gol za crveno-bele u prvom meču u Haifi delo je Danca Filipa Sinkernagela, nesuđenog pojačanja Crvene zvezde, prošle sezone fudbalera Notingem Foresta.

MALME – ŽALGIRIS (SREDA, 19.00), KEC 1,33

Muči se ovog leta Malme, tim koji s klupe predvodi srpski stručnjak Miloš Milojević. Švedski prvak je jedva eliminisao islandski Vikingur u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvom meču drugog kola litvanski Žalgiris je slavio sa 1:0 golom Francuza Fabijena Ourege. Veljko Birmančević i drugovi moraju od prvog minuta da kidišu na gol gostiju s Baltika. Malme je imao dobru uvertiru pred ovaj duel, pobeđen je Sirijus proteklog vikenda u Alsvenskanu sa 3:1, a dva gola je postigao Albanac Patriot Sejdiju. Zeleno-beli nisu igrali u šampionatu Litvanije proteklog vikenda, kako bi se spremili za duel sa Malmeom. Ovi timovi su se sastali u kvalifikacijama za Ligu šampiona i pre sedam godina. Šveđani su prošli posle pobede u prvom meču u gostima sa 1:0, dok je u Malmeu bilo bez pogodaka.

KI KLAKSVIK – SUTJESKA (SREDA, 20.00), KEC 1,70

Nekada su Farani bili lak zalogaj za sve, ali vremena su se promenila. Crnogorski klubovi su očajni ovog leta. U prvom meču u Nikšiću nije bilo golova u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije, pa je Ki Klaksvik favorit na svom terenu. Temperatura na Farskim Ostrvima je samo oko 10 stepeni Celzijusovih, pa će i to biti problem za Nikšićane. Ki Klaksvik je ubedjivo najbolji tim svoje zemlje, a u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona je namučio Bode Glmt. Pobedio ga je na svom terenu sa 3:1, ali je ispao zbog poraza u prvom meču (0:3). Sutjeska je glatko eliminisana od bugarskog Ludogoreca na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa sada traži šansu u trećerangiranom takmičenju na tlu Evrope.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading