Nakon Leve! Nova detonacija na Kamp Nou!

Autor:

Sport

23.07.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Sevilje Žil Kunde mogao bi karijeru neočekivano da nastavi u Barseloni umesto u Čelsiju.

Nakon Leve! Nova detonacija na Kamp Nou!

Foto: Tanjug/AP

Iako su Sevilja i londonski klub praktično dogovorili sve oko transfera Francuza vrednom 65 miliona evra, situacija se u poslednjih 24 sata drastično promenila.

Kako prenose španski mediji, Barselona, koje je u petak priznala poraz u trci za njegov potpis, uspela je da ga ubedi da pređe na Kamp Nou. Čak je i Đoan Laporta, predsednik Barselone u petak rekao kako "Kunde ide u Čelsi".

Šta se od tada dogodilo, teško je objasniti, ali novinar Đerad Romero, tvrdi da je došlo do potpunog preokreta.

- Ovog jutra Barselona i Sevilja su postigli sporazum u principu za Žula Kundea. Operacija je gotova 99 odsto, osim neke kataklizme u narednih par sati, štoper Sevilje postaće član Barse- napisao je Romero.

To praktično znači da će Čelsi morati da "prikoči" sa prodajom Sezara Aspilikuete Barseloni, ali i da se okrene drugim rešenjima.

Inače, "plavce" su ovog leta već napustila dva štopera, Andreas Kristensen, koji je otišao baš u Barselonu, kao i Antonio Ridiger koji je pojačao Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading