DECENIJU U MOSKVI! Gajić FASCINIRAN Rusijom, želi da postane IKONA CSKA!

Autor:

Sport

21.07.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Beograd zamenio Moskvom, čeka ga veliki izazov.

DECENIJU U MOSKVI! Gajić FASCINIRAN Rusijom, želi da postane IKONA CSKA!

Foto: Starsport

Milan Gajić u dresu Crvene zvezde

Desni bek Milan Gajić ovog leta pojačao je redove moskovskog CSKA, a u prestonici Rusije zameniće dugogodišnjeg defanzivca Marija Fernandesa.

Fernandes je dobio u ruski pasoš, te je zaigrao i za nacionalni tim najveće države sveta, Gajić to ne može, ali sebe vidi dugi niz godina u opremi "armejaca".

Velika je čast zauzeti Fernandesovo mesto. To je težak zadatak i velika odgovornost. Ali je isto tako i velika šansa. Meni je to dodatni motiv da pokažem da sam i ja dobar igrač i da mogu da igram na visokom nivou. Imam veliko poštovanje za Marija i za sve što je uradio za CSKA. Naravno, spreman sam da i ja igram deset godina za CSKA, kao Fernandes. To bi bila super stvar. CSKA sada ima projekat za budućnost, a ja sam došao da ostanem duži period u Rusiji - naveo je Gajić za ruske medije.

Republika

Foto: Starsport

Gajić oduševljen Rusijom

Podsetimo da je Gajić poslednje četiri godine sa uspehom igrao za Crvenu zvezdu, gde je stigao iz francuskog Bordoa, a sada ga čeka veliki izazov u Moskvi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading