VODAVODA navijački tim spreman za Katar: Svim srcem navijamo za Orlove!

Autor: Republika

Sport

15.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Svetsko prvenstvo u fudbalu, na utakmicu Srbija - Brazil, 24. novembra, putuje "prirodno inteligentan navijački tim"! Sve je spremno da se svim srcem navija za Srbiju!

VODAVODA navijački tim spreman za Katar:  Svim srcem navijamo za Orlove!

Foto: Milan Mitrović

Nasmejani i odlučni da daju sve do sebe sa tribina stadiona, dobitnici vaučera za put u Katar, na utakmicu Srbija – Brazil, danas su došli po svoje nagrade koje su bile i glavni dobitak u velikoj nagradnoj igri “VODAVODA - prirodno inteligentan izbor”.

- Svi znamo šta je naš zadatak: da svim srcem navijamo za Srbiju u Kataru! Dobitnici nagrada, koji će činiti "VODAVODA" navijački tim na prvoj utakmici koju Srbija igra protiv velikog Brazila, pokazali su da su dobro razumeli naš slogan "VODAVODA - prirodno inteligentna” i pokazali koliko svi u sebi imamo prirodnu inteligenciju da prepoznamo da je ona voda koja je izbor naših vrhunskih sportista, dobra i za nas! Upravo ona će ih odvesti na tribine odakle ćemo svi zajedno da bodrimo našu fudbalsku reprezentaciju čija je zvanična voda upravo VODAVODA. Neki od naših dobitnika vaučera su već, kako kažu, spremni za put, a neki su na odmorima, pa će nagrade preuzeti shodno našem pravilniku, kada se vrate sa putovanja. Svima im čestitramo i jedva čekamo 24. novembar - poručuju iz VODAVODA tima.

A da sreća zaista ne bira i da u sreću treba verovati, dokaz je to što su dobitnici slali od jedne do dvadesetak poruka.

- Poslala sam poruku i to zahvaljujući mom detetu – njemu sam kupovala VODAVODU za školu – rekla je dobitnica vaučera za put u Katar, Marija Petrić, dok Zoran Karamarković iz Beograda na pitanje da li se sprema za Katar , spremno odgovoara - Već sam spreman – zdušno podržan od ostataka navijačkog VODAVODA tima, ljubitelja ove vode iz cele Srbije, iz Bosilegrada, Leskovca, Prokuplja, Novog Sada, Žagubice, Smederevske Palanke, Niša…

Svi srećni dobitnici ove fenomenalne nagrade, kako kažu, spremno će dočekati utakmicu u dalekom Kataru, a na putu će ih kao i naše Olrove tokom Svetkog prvenstva pratiti VODAVODA koja je zvanična voda fudbalske reprezentacije Srbije.

Nagradna igra VODAVODA Prirodno inteligentan izbor trajala je od 23. maja do 5. jula. Ukupan broj nagrada je bio 1237, a nedeljne nagrade su izvučene tokom proteklih šest nedelja. Glavne nagrade - 10 putovanja u Katar na utakmicu Srbija – Brazil na Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i jedan električni automobil BMW i3, izvučene su 7. jula.

Dobitnici puta u Katar okupili su se u sedištu kompanije kako bi preuzeli svoje nagrade, dok će za glavnonagrađenog Borisa Zalara, iz Novog Sada biti upriličeno posebno uručenje električnog automobila.

- Kada smo slali poruke, supruga i ja smo pričali kako bi nam ovakav jedan auto baš dobrodošao! Poručio bih svima da igraju nagradne igre, jer stvarno se nikada ne zna. Sreća zaista vreba iza svakog ugla. Evo, ja sam prvi put dobio ovako veliku nagradu. Bili smo uporni i eto sada imamo fantastičan automobil. Sve mi se sviđa, i to što je BMW i što je električni automobil, bešuman, što neće da zagađuje naš grad. Sutra idemo na odmor, zbog nagrade će to biti još lepši i bolji odmor, a onda jedva čekamo preuzimanje auta. Hvala VODAVODI koju zaista redovno pijemo - kaže Boris Zalar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading