Važno saopštenje: Ovo MORA da pročita svaki navijač Crvene zvezde!

Autor:

Sport

20.07.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije se zvanično oglasile.

Važno saopštenje: Ovo MORA da pročita svaki navijač Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekati Pjunik ili Didelanž, a taj meč na "Marakani" igraće se 2. ili 3. avgusta.

Tim povodom su Delije izdale soapštenje koje prenosimo u celosti.

Svi u dresu Crvene zvezde! Marakana - 02./03. avgust

- Za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona želimo da uradimo koreografiju do sada sigurno neviđenu na ovim prostorima, a da bi ona uspela obraćamo se na vreme svima koji će doći na utakmicu kvalifikacija za LŠ.

Republika

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Želimo da obojimo stadion u crveno belo. I to tako da svaki čovek dođe u dresu Crvene zvezde. Smatramo da bi svako ko sebe smatra Zvezdašem trebalo da kod kuće ima šal, dres, barjak svog kluba. Ovo nije svakodnevnica, želimo da vidimo kako stadion izgleda kada je svaki čovek obojen crveno-belo. Dres je nešto osnovno, prva ljubav koja nas veže prvo za sport i klub koji navijamo. Bez te emocije i podloge ke bi bilo ni nas kao navijača. Zato želimo da vidimo 50000 Zvezdaša, zaljubljenika u naš klub i fudbal. Da se vratimo svi u dečačke dane odakle je sve krenulo. Ovo je koreografija za koju he svako od nas biti odgovoran i bitan da li će dovoljno dobro uspeti ili neće. 

Ne viđa se Marakana u ovakvom izdanju često, verovatno nikada i nije, i to bi trebalo da bude motiv više za svakog ko bude dolazio, da dođe u dresu i bude deo nečega što će se pamtiti i prepričavati, kakav god rezultat bio. 

Ukoliko postoji neko ko nema dres svog kluba, zamolili bismo ga da dođe makar obučen u crvenu ili belu majicu. 

Ukoliko nam ovo uspe, već za sledeću evropsku uta.kmicu imamo novi izazov - navodi se u saopštenju Delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading