Everton prelomio, želi samo...

Autor:

Sport

13.01.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći prema informacijama italijanskih medija ne bi trebalo da bude dileme.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbelgrade
Everton

Ljubimac ''Grobara'' se juče nije pojavio na početku priprema za drugi deo sezone, ali iz kluba su otkrili da je za to imao dozvolu, pošto mu se supruga nedavno porodila.

Njegov dolazak u Beograd se očekuje za tri dana, ali izgleda samo kako bi se pozdravio sa crno-belima i produžio ka - Italiji.

Naime, tamošnji mediji danas najavljuju Evertonov transfer u SPAL, što već danima deluje kao najverovatnija opcija, ali sada se ističe još jedan važan detalj.

''Footbal Italia'' danas donosi tekst pod naslovom ''Everton želi samo u SPAL'', uz podsećanje da 29-godišnjem Brazilcu ugovor sa Partizanom ističe već u junu.

Pomenuti italijanski klub se nalazi na 17. mestu u Seriji A posle 20 odigranih kola, pa ga do kraja sezone ga očekuje grčevita borba za opstanak. Evertonov dolazak trebalo bi da im značajno pomogne u ostvarivanju tog cilja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading