Čelsi, Barsa, Juve ili Mančester? Kraj sage: Poznato gde će Ronaldo igrati sledeće sezone!

Autor:

Sport

11.07.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešena sudbina portugalskog ofanzivca.

Čelsi, Barsa, Juve ili Mančester? Kraj sage: Poznato gde će Ronaldo igrati sledeće sezone!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag stavio je tačku na slučaj Kristijana Ronalda, pošto je naveo da će Portugalac i sledeće sezone igrati na "Old Trafordu".

Bivši trener Ajaksa je istakao da je Ronaldo deo njegovih planova, čime je odagnao sumnje da će pojačati redove Čelsija, Barselone ili Juventusa, koji su se spominjali kao njegova naredna stanica u karijeri

- Kristijano Ronaldo je u našim planovima i planiram sezonu sa njim. Trenutno nije sa nama sada zbog porodičnih problema. Svakako, on je naš igrač i planovi su krojeni sa njim. Jedva čekam da sarađujemo. Kristijano nije na prodaju, želim da uspemo zajedno - rekao je holandski stručnjak, a potom je dodao:

 

 

Imali smo dobar razgovor sa Kristijanom pre polaska na Tajland. Detalje ne bih otkrivao i to je između nas dvojice, ali mogu da kažem da smo imali zaista dobar razgovor - reči su Erika Ten Haga.

Podsetimo da je 37-godišnji napadač prošle takmičarske godine odigrao 38 utakmica u dresu "crvenih đavola", a u 24 navrata se upisao u listu strelaca, uz još tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading