Čelsi obustavio izgradnju stadiona iz bizarnog razloga: Luda porodica stopira projekat od milijardu €!

Autor:

Sport

13.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič spremio je čak milijardu evra za rekonstrukciju Stamford bridža, koja bi podrazumevala i proširenje tribina, a megalomanski projekat mogao bi da propadne zbog jedne tvrdokorne engleske porodice!

RepublikaFoto: Republika
Sporna kuća zaokružena crvenim markerom

Zapelo je jer izvesna porodica Krostvejt ima kuću u neposrednoj blizini stadiona "plavaca" i ni po koju cenu ne želi da se preseli sa mesta na kom živi već 50 godina.

Još bizarniji je razlog zbog kog se žale na Čelsijev projekat - smatraju da će stadion trajno da im zakloni sunčeve zrake! Iako je porodici Krostvejt ponuđena kompenzacija od nekoliko stotina hiljada funti, oni tvrde da nemaju ništa protiv proširenja stadiona, ali da bi istočna tribina trebalo da se smanji kako bi se došlo do njihovog doma.

U čitav slučaj umešale su se lokalne vlasti, a postoji opcija da opština otkupi kuću od Krostvejtovih za nekoliko miliona funti. I tu opciju pomenuta porodica je odbila i najavila novu pravnu borbu za sunčane zrake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading