ALAL VERA LUKA, LJUDINO! Šestogodišnji dečak ostao bez majke i oca zbog rata u Ukrajini, a Modrić mu ostvario SAN - veliki GEST Hrvata!

Autor:

Sport

03.07.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome "bruje" društvene mreže.

ALAL VERA LUKA, LJUDINO! Šestogodišnji dečak ostao bez majke i oca zbog rata u Ukrajini, a Modrić mu ostvario SAN - veliki GEST Hrvata!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić

Ilija Kostuševič, šestogodišnji dečak, ostao je bez roditelja zbog ruske invazije na Ukrajinu, a momka je svojim gestom obradovao kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić.

Momak je izrazio želju da upozna asa Real Madrida, što mu je ovaj uslišio. Njihv dvojica su obavili razgovor putem "FaceTime-a", a njihovom "susretu" kuovao je Darijo Srna, proslavljeni fudbaler Šahtjora.

O količini Ilijine sreće najbolje govori njegov izraz lica tokom ćaskanja sa Modrićem, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu.

 

 

Podsetimo, rat u Ukrajini je počeo 24. februara, a Hrvat je odlučio da bar malo olakša situaciju dečaku koji je praktično ostao sam zbog ruske agresije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goran

04.07.2022 12:41

Luka je laf zato što je po majci 100% Srbin a ne Hrvat i veliki pozdrav od ujčevine iz Srbije !