Brazilac se seli na Apenine: Poznat je novi klub Evertona Luiza!

Autor:

Sport

11.01.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanov defanzivni vezista Everton Luiz odbio je da potpiše novi ugovor sa crno-belima, a njegov menadžer je za italijanske medije otkrio ime novog kluba i uslove prelaska na "čizmu".

RepublikaFoto: Starsport
Everton spreman za naredni korak u karijeri

Član Serije A SPAL trebalo bi da bude nova destinacija borbenog fudbalera, koji je imao na stolu ponudu srpskog prvaka od 500.000 evra po sezoni, ali su čelni ljudi SPAL-a ponudili bolje uslove.

Njegov menadžer Marćelo Maskanji, dao je izjavu za italijanski sajt estense.com i otkrio da postoji velika verovatnoća da zaigra u dresu Spala.

- Veoma moguć transfer, ali sada preostaje da se klubovi dogovore. To se do sada nije desilo. Nadamo se da će se dogoditi u narednih nekoliko dana – rekao je Maskanji.

SPAL je navodno ponudio Evertonu 800.000 evra po sezoni, pa je za očekivati da narednih dana ovaj transfer bude ozvaničen, čime bi i definitivno postalo jasno da Brazilac završava dvogodišnji mandat u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading