Murinjo se umešao u trku za Aleksisa Sančeza

Autor:

Sport

11.01.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Jjunajted poslao je Arsenalu ponudu od 25 miliona funti za Aleksisa Sančesa kako bi obezbedili dolazak Čileanca u zimskom prelaznom roku.

RepublikaFoto: instagram.com/alexis_officia1
Aleksis Sančez

Sančesu ugovor ističe na leto, a prethodnih dana pisalo se da je njegov transfer u Mančester siti gotova stvar – dogovorio je platu od 250.000 funti nedeljno, a Siti bi Tobdžijama platio 20 miliona funti.

Takođe, kao dodatni mamac Arsenalu, Junajted je otvorio timu iz Londona vrata za pregovore sa Henrikom Mhtarijanom, ali bi prepreka mogla da bude plata Jermena, koja navodno iznosi oko 200.000 funti nedeljno.

Menadžer Arsenala Arsen Venger želi da dovede Malkolma iz Bordoa kao zamenu za Aleksisa, ali 20-godišnji Brazilac ima još jednu ponudu iz Premijer lige – Bordo za njega traži 50 miliona evra i želeo bi da ga zadrži do kraja sezone, s tim što klub polaže samo 50% prava na igrača, a preostalih 50 u rukama je nekoliko agenata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading