OSEĆA VRHUNSKU NEPRAVDU! Rusija ili Ukrajina? Savo Milošević odabrao stranu!

Autor:

Sport

25.06.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bivši strateg Parnog valjka.

OSEĆA VRHUNSKU NEPRAVDU! Rusija ili Ukrajina? Savo Milošević odabrao stranu!

Foto: Starsport

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana?

Nekadašnji trener Partizana Savo Milošević izjavio je za "Sport 24" da su sankcije Rusima u svetu fudbala "nepravedne", kao i da se povodom njih oseća kao gotovo ceo srpski narod.

- Izolacija ruskog sporta i fudbala je katastrofa! Nije pošteno! Ja, kao i svi Srbi, osećam ogromnu nepravdu prema ruskim sportistima. Ne razumem i ne prihvatam takve odluke. Zašto kažnjavati ljude koji nemaju veze sa politikom i vojnim operacijama? Oni ceo život treniraju, žrtvuju se i neumorno rade da bi postigli rezultat. I onda ih neko kažnjava bez ikakvog objašnjenja - naveo je 48-godišnji stručnjak, a potom je dodao:

- To je tužno. Žao mi je ruskog sporta. Posebno ruskih fudbalera. Saosećam sa svakim ruskim sportistom. Nisu oni krivi! Rusija trenutno ima problema sa čitavom Evropom. Srbi to razumeju. Ista stvar se desila i nama devedesetih godina.

Podsetimo, ruska invazija na Ukrajinu je počela 24. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading