Najnovija vest iz Madrida! Real PRISILIO klub da kupi Jovića: Saga je GOTOVA - poznato gde Luka NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

25.06.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda, Real insistirao na obaveznom otkupu nakon jednogodišnje pozajmice.

Najnovija vest iz Madrida! Real PRISILIO klub da kupi Jovića: Saga je GOTOVA - poznato gde Luka NASTAVLJA karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Španska "Marka" otkriva najnovije informacije oko prelaska reprezentativca Srbije Luke Jovića u redove Fiorentine. Pomenuti list navodi kako će Srbin u Toskanu stići najpre na jednogodišnju pozajmicu, ali je u ugovor uključen i obavezan otkup na kraju sezone.

 

 

Ne otkriva se o kojoj sumi je reč, ali se ističe da Galaktikosi neće moći da vrate veliki deo uloženih sredstava. Naime, Jović je svojevremeno plaćen Ajntrahtu preko 60 miliona evra, ali mu je sada cena drastično opala.

U Firenci se nadaju da će bivši centarfor Crvene zvezde "buknuti" poput Dušana Vlahovića, a Srbin pojačava klub sa "Artemio Frankija" na nagovor saigrača iz dresa "Orlova" Nikole Milenkovića.

Republika

Foto: Starsport

Milenković dovodi Jovića u Firencu

Podsetimo, ljubičasti su zimus kupili špica Artura Kabrala iz Bazela, ali se on nije pokazao kao idealno rešenje za startnog špica, a da li će Jović adekvatno pokiriti poziciju "devetke" videćemo po početku sezone 2022/2023.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading