Gaza zaprepastio javnost: Pred svaki meč sam ga držao za ALATKU pošto mu je veličine mikrofona!

Autor:

Sport

24.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva ispovest Pola Gaskojna.

Gaza zaprepastio javnost: Pred svaki meč sam ga držao za ALATKU pošto mu je veličine mikrofona!

Foto: Tanjug/AP

Pol Gaskojn

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn prisetio se anegdote sa Evropskog prvenstva 1996. godine, u kojoj su u glavnim ulogama baš on i Les Ferdinand.

Sve to se desilo u svlačionici pred prvi meč na turniru, na kom su Englezi igrali protiv Švajcarske.

Svi igrači su goli, spremaju se za tuširanje, ja sam se okrenuo, pogledao u k***c Lesa Ferdinanda i rekao sam 'Je**te, njegov penis izgledao kao je**ni mikrofon'. Onda sam ga zamolio da mi dozvoli da ga uzmem u ruku - otkrio je popularni Gaza.

Nastavio je u istom ritmu.

Rekao mi je da od***em. Molio sam ga, rekao sam mu da ću igrati dobro i da sam izgleda bio na kraju reda kada su delili takve veličine polnih organa. Okrenuo se ka Teriju Venabelsu, sa kojim sam igrao u Totenhemu ranije, pa mi je posle dodatnih molbi konačno dozvolio. Uzeo sam ga u ruku i rekao 'Momci, igraću veoma dobro'.

Baš kao što je i obećao, Gaza je odigrao odlično.

- Ponovo sam ga držao pre meča. Onda možete da zamislite kako se Les osećao kada sam dao gol Škotima. U tom momentu je verovatno pomislio 'o, ne, je**te'. Kako je turnir odmicao, tako smo došli do momenta da bi Les stajao na vratima go i rekao 'Ajde Gaza, ubrzaj se - poručio je Gaskojn.

Englezi su na kraju ispali u polufinalu kontinentalnog šampionata, kada su ih Nemci izbacili posle boljeg izvođenja penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading